Siste løp i Grimstadvatnet Rundt laurdag

Laurdag vart vinterens siste Grimstadvatnet Rundt arrangert. Norunn Dimmen vant dameklassa mens Ådne Andersen tok nok ein seier i herreklassa. Vi må også nemne Joakim Gustavsen (14) som persa kraftig og fekk tida 31,26 sek.

Meir om løpet (resultat og bilder) kan du sjå på kondis.no sine sider her

29 lag frå Dimna IL, Hareid IL, Ørsta IL og Ålesund FIK stillte til start i årets Team Athletics Games i Hareidshallen laurdag. Etter 3 timer med full fart kunne vinnarane kårast. Dimna IL og Hareid IL tok ein klassesiger kvar, mens Ørsta IL tok to av pokalane. Årets Team Atheltics Games er det 5 i rekka og før første gang stillte også Ålesund FIK til start med fleire lag.

resultatskjema_tag_2011_10_r.xls
resultatskjema_tag_2011_11_r.xls
resultatskjema_tag_2011_12_r.xls
resultatskjema_tag_2011_13_14_r.xls
resultatskjema_tag_2011_9_r.xls
|

Full fart under Team Athletics Games

|

Klart for Team Athletics Games laurdag

IMG_3220.JPG

Laurdag kl. 13.00 arrangerer Dimna IL og Hareid IL årets Team Athletics Games i Hareids hallen. Uten om laga frå Dimna og Hareid er det også påmeldt lag frå Ørsta IL og Ålesund FIK. Rundt 30 lag med 4 personar på kart lag vil konkurrere i Team Athletics øvelsane.

Henrik stadig på farta

Henrik Overvåg har saman med forbundet sitt sprintprosjekt vore i Bratislava og Wien og konkurrert. Søndag var han i Bratislava og løp der 60 m på tida 7,17 sek. Tirsdag var det stemne i Wien. Her fekk han tida 7,16 sek. Han var ikkje heilt fornøgd med løpa. Han hadde ein god start og avslutning men mittveis i løpet følte han at kroppen stoppa heilt opp. Han meiner derfor at han har meir å gå på om han får heile løpet til å fungere. Neste sjanse blir NM i Trondheim 12. februar. Her skal Renate Grimstad også teste innandørsforma.

KM innandørs i Sykkylven

19. og 20. februar skal Dimna IL arrangere KM innandørs i Storhallen i Sykkylven. Stemnet har ei rekke øvingar og startar laurdag ettermiddag. Dei fleste øvingane går laurdag, men nokre øvingar vert også arrangert søndag. Bl.a. hekk og 800 m. Søndag startar stemnet kl. 10.00 og er forventa å bli ferdig omlag kl. 13.

innbyding_km_innendors_2011_.docx
|

Henrik nr. 5 i internasjonalt stemne på Island

HENRIKOVERV_G_UM201093.JPG

Henrik Overvåg blei nummer 5 i eit internasjonalt stemne på Island i dag. Henrik løp 60 m på tida 7,16 sek. Simon R. Sandvik frå Molde Olymp tok seieren med tida 7,01 sek.

Resultatlista frå løpet kan du sj her

Du kan sjå løpet på web-tv her. (Spol 1 t og 25 min ut i sendinga)

Treninga 1-3 klasse flytta til Ulsteinhallen

Dei neste to tirsdagane (18.01 og 25.01) blir treninga i Ulsteinhallen pga at Dimna Grendahus er stengt. 

Trening kl 17.30-18.30.

Mvh
Trenarane

Maria Ringstad og Ådne Andersen var raskast rundt Grimtsadvatnet Rundt laurdag. Maria tok seieren i dameklassa med tida 35,43 føre Norunn Dimmen. I herreklassa vart det seier til Ådne Andersen som fekk tida 29,45

Maria og Ådne raskast rundt Grimtadvatnet

|
Forhånd.1...134135136137138139140...145Neste
knapp-bli-medlem.png
sbm-ny.png
ulstein_logo_ny.jpg
tussa150.gif

 

extra-logo-ramme-2015-bred.png
kleven.png

 

logo_jets_liten.jpg
trimtex-logo-corporate.jpg
westcoat_logo_liten.jpg

 

um_2019_-_logo_-_farge.jpg
rent_idrettslag.jpg
annonse_grasrotandel_180x500.jpg
KJØP BILLETT HER:
kwi-bilde3.jpg
medlemsklubb_cmyk518.jpg

TERMINLISTE 
RESULTAT 
STATISTIKK
FRIIDRETTSKRETSEN
FRIIDRETT.NO 
LINKAR 
OM OSS

SISTE NYTT
ARKIV
BILDER
VIDEO
TRENING
TRIM
ARRANGEMENT
 

DIMNAREVYEN 
DIMNA GRENDAHUS
GAMLE SIDER
AKTIVITETSKALENDER
KJØP OG SAL 


 

DIMNA IDRETTSLAG

Dimna

6065 Ulsteinvik

E-post: post@dimna.no
(C) DIMNA IDRETSLAG - ALLE RETTIGHETER RESERVERT.  DESIGN OG NETTLØYSING - OSBERGET CMS