Kongepokal nr 5 til Karsten Warholm

Karsten saman med resten av Dimnatroppa (minus Iver Moldskred som hadde reist heim) med sin 5. kongepokal
Karsten saman med resten av Dimnatroppa (minus Iver Moldskred som hadde reist heim) med sin 5. kongepokal

NM vart avslutta med utdeling av kongepokal nr. 5 til Karsten Warholm. Etter hans fantastiske løp på 400 m hekk fredag var det ingen andre resultat under NM som kunne måle seg med dette. Derfor kunne Karsten juble over sin 5. kongepokal på rad. Dette er også ei historisk bragd. Ingen mannleg utøvar har klart dette tidlegare.

Nytt NM gull til Karsten under NM laurdag

karsten_400_m_nm2019.jpg

Det blei ein flott andre dag av NM på Hamar. Karsten Warholm tok eit nytt NM gull. Denne gangen på 400 m utan hekkar. Her tok han ein suveren seier med tida 45,54 sek. Ådne Andersen tok ein sterk 4. plass på 1500 m. Her tok Jakob Ingebrigtsen gull.

Alice Ulla Berg tok seg til semifinalen på 200 m. Her hadde ho nr. 5 og hadde dermed ikkje marginane på sin side for å nå finalen. Tiden var god - så hadde ho løpt i den andre semifinalen hadde tida holdt til finaleplass.
Jonas Andre Ose løp også 200 m. Han blei som venta utslått i forsøket. Han er enda litt ung til å ta seg til finalen i dette selskapet.

Søndag vert NM avslutta. Då har vi Iver Saunes Moldskred i aksjon i spyd kl 13.00. Kl 15.30 skal damelaget delta på 1000 m stafett. Her stiller vi etter planen med dette laget: Anna Garnes Kleven, Kornelia Roppen, Alice Ulla Berg og Marthe Mjøen Berg

Karsten Warholm med nytt superløp toppa første dag av NM

Karsten klar til start i rekordløpet under NM
Karsten klar til start i rekordløpet under NM

Etter eit prikkfritt løp på 400 m hekk sikra Karsten seg eit nytt NM gull og ein god søknad for ein ny kongepokal under første dag av NM på Hamar. Før første gang klarte han å gjennomføre eit 400 m hekk løp med 13 steg mellom alle hekkane. Dermed kom ei ny supertid på 47,43 sek.

Fleire av våre andre utøvarar leverte også gode resultat på NM arenaen.  Vikebladet og Sunnmørsposten dekker meisteskapet grundig. Du kan derfor lese alt om NM på deira nettsider. VI skal kome tilbake med ei grunndig oppsummering seinare. Men no nøyer vi oss med å lage ei lita oversikt over det som skjer laurdag. Klikk på les meir så ser du når vøre er i aksjon laurdag.

Klart for NM fest på Hamar

nmfest_1_jpg_width462_.jpg

Fredag 2. august startar NM på Hamar Stadion. Dimna IL stiller med 10 deltakrar med Karsten Warholm i spissen. Karsten skal delta på 400 m og 400 m hekk. I tillegg til Karsten skal desse delta:

Ådne Andersen - 800 m,1500 m, 5000 m
Jonas Andre Ose 100 m og 200 m
Iver Moldskred - Spyd
Marthe Mjøen Berg - 400 m hekk, stafett
Alice Ulla Berg  - 100 m, 200 m, stafett
Fride Møller Flatin - 3000 m kappgang
Caroline Sætre - lengde og stafett
Anna Garnes Kleven - lengde og stafett
Kornelia Roppen - Stafett

Mykje av meisterskapet kan du sjå på NRK. Alt kan du sjå på streamen som blir lagt ut på nett her:

http://norwegian.23video.com/live

Nettsida for NM 2019 finner du her

Klikk på les meir så får du ei oversikt over når våre utøvarar skal i aksjon fredag.

NESTLE IDRETTSLEIKAR I VEKE 33 - nokre ledige plasser igjen

banner-idrettsleker127.png

Også i år vil Dimna IL arrangere idrettsleikar for born mellom 7 og 12 år i veke 33. Påmeldinga er no open. Det kan vere lurt å vere tidleg ute med å melde seg på då vi har begrensa med plassar. Tidlegare år har idrettsleikane blitt fullteikna før påmeldingsfristen er ute.

Idrettsleikane er for barn mellom 7 og 12 år. Dei blir arrangert på Høddvoll Stadion kvar dag i veke 33 frå kl 0900 til 1500. Instruktørarar vert utøvarar frå Dimna IL. Her blir det allsidig aktivitet med hovudvekt på friidrett. Alle må ha med matpakke. Drikke og frukt vert servert gjennom dagen. 

Deltakarane vil få introduksjon til ulike friidrettsøvingar. Det vil bli innslag av løp, hopp, kast, samt leik forutvikling av balanse og motorikk i tillegg til ballspel og andre aktivitetar. Kyndige og engasjerte idrettsleiarar vil tilrettelegge og bistå borna på deira eigne premissar.

Deltakaravgifta blir i år som i fjor kr. 1000,-.

For påmelding klikk her.

Glimt frå Världsungdomspelen i Gøteborg

Ådne Andersen til finalen i Universiaden

Ein fornøgd Ådne etter at finaleplassen var sikra. Foto Even Brøndbo Dahl
Ein fornøgd Ådne etter at finaleplassen var sikra. Foto Even Brøndbo Dahl

Denne veka vert Universiaden arrangert i Italia. Under fine forhold i Napoli er Dimna IL representert med Ådne Andersen. Tidlegare i veka deltok han på 1500 m. Her blei han slått ut i forsøket til tross for at han leverte eit godt løp like bak pers. Han kom inn på tida 3.48,91.

Fredag kveld var det tid for forsøk på 5000 m. Ein ekstraøvelse som Ådne fekk delta i då ein av dei andre Norske valde å ikkje stille opp.

Her imponerte Ådne med å ta seg til finalen. Han blei nr. 7 i sitt heat og kom inn på tida 14.30,20. Det er berre eit sekund bak hans personlege rekord. Ådne melder at det vart eit litt lureløp med ei rask avslutning på den siste kilometeren. Ådne løp i første heat. Dei 5 første gjekk direkte til finalen. Ådne måtte derfor vente spent på 2. heat for å sjå om tida hans var god nok til finaleplass. Han hadde marginane på sin side og sikra seg den siste finaleplassen. Finalen går laurdag kveld. Då har vi tru på ny personleg rekord.

Resultat treningstemne 18. juni

Tirsdag 18. juni arrangerte vi eit lite treningstemne på Høddvoll. Til tross for litt regn så vart det nokre fine resultat. Bl.a. sette Kornelia Roppen og Gabriel Overvåg personlege rekordar på 100 m. 

Jonas Andre Ose sette også årsbeste på 100 m med resultatet 10,97 sek.

resultatliste_treningstemne_dimna_il_180619.pdf

OVERSIKT OVER STEMNER DEI KOMMANDE VEKENE

Dato Stemne Påmeldingfrist Innbyding
19. mai Sparebank 1 leikane Ørsta 14. mai Klikk her
25. mai Sparebanken Møre Akslaleikane 21. mai Klikk her
26. mai Dimnaleikane 22. mai Klikk her
25/26. mai Lerøysamling 19. mai Klikk her
30. mai Midsundleikane 26. mai Klikk her
31.05-02.06 Framolekene, Bergen 23. mai Klikk her
14.06-16.06 Tyrvinglekene, Bærum 05. juni Klikk her
20.06-23.06 Veidekkelekene, Lillehammer 12. juni Klikk her
28.06-30.06 Världsungdomsspelen, Gøteborg 7. juni Klikk her

Påmelding via Min Idrett - www.minidrett.no - Eller ta kontakt med ein av trenane så hjelper vi til med påmelding.

Dimna IL betaler startkontingenten. VI må betale for kvar øving du melder deg på i. Også om du ikkje stiller opp. Det er derfor viktig å ikkje melde seg på i øvingar du ikkje har planar om å stille opp i.

Husk å overholde påmeldingsfristane for kvart enkelt stemne. Om du får melde deg på etter fristen så er ofte mot dobbel påmeldingsavgift.

Bilder frå Framolekene

Forhånd.123456...140Neste
sbm-ny.png
ulstein_logo_ny.jpg
tussa150.gif

 

extra-logo-ramme-2015-bred.png
kleven.png

 

logo_jets_liten.jpg
trimtex-logo-corporate.jpg
westcoat_logo_liten.jpg

 

um_2019_-_logo_-_farge.jpg
rent_idrettslag.jpg
annonse_grasrotandel_180x500.jpg
KJØP BILLETT HER:
kwi-bilde3.jpg
medlemsklubb_cmyk518.jpg

TERMINLISTE 
RESULTAT 
STATISTIKK
FRIIDRETTSKRETSEN
FRIIDRETT.NO 
LINKAR 
OM OSS

SISTE NYTT
ARKIV
BILDER
VIDEO
TRENING
TRIM
ARRANGEMENT
 

DIMNAREVYEN 
DIMNA GRENDAHUS
GAMLE SIDER
AKTIVITETSKALENDER
KJØP OG SAL 


 

DIMNA IDRETTSLAG

Dimna

6065 Ulsteinvik

E-post: post@dimna.no
(C) DIMNA IDRETSLAG - ALLE RETTIGHETER RESERVERT.  DESIGN OG NETTLØYSING - OSBERGET CMS